Skip to main content

Sulab

Nii pehmet sünnipäevakuud ei mäletagi. Tavaliselt ilmestab mu pidupäeva tuisk või krõbe pakane.Seekord sadas vaatet vihma.... ja kui kõrgetel kontsadel mööda libedaid linnatänavaid mööda sõbrannaga kohtumisele tippisin, tundsin õues kevade lõhna...
Sünnipäev on ikka tore päev. Mida aeg edasi, seda rohkem on oluline meelespidamine.
Täiesti tänuväärne ja fenomenaalne koht õnnitluste edastamiseks/vastuvõtmiseks on fb, mu arust. Igal juhul jagus terveks päevaks rõõmu ja kirkaid hetki. Olin tõesti õnnetundest tulvil:) I like.

Mida kevade poole, seda rahutumaks.. Reisikihk on peal. Tahaks vahepeal ära populismist ja ärapanemisest nõretavast Eestist. Eemale konnatiigist, kus iga krooksuja poolt  krooksumine liiga tuttavlikuks ja etteaimatavaks muutub!:) Hoolimata pingutustest, ei õnnestu seda eirata, sest meedia kombitsad ja haare on laiaulatuslikud...

Mõtted on kevades. Aiatööd tahaks teha. Hobudega ratsutada. Ujuda. Rattaga sõita ja ümbruskonna metsasoppe ja lagendikke avastada.
Elus tahaks olla!;)

Comments

Eve Piibeleht said…
On jah pigem märtsikuine kui veebruarine tunne ja üsnagi samu asju tahaks...
Heli said…
Juhtusin eile paariaastataguseid fotosid sirvima ja siis oli märtsis enneolematu lumeuputus. Ehk pääseme tänavu sellest? Ilmataadil ehk limiit täis.
Anonymous said…
Kui lund (sademeid) oli lademes, siis ohkisid kõik, et kus see globaalne soojenemine on. Sünnipäevad on parem indikaator - need ei jää nii subjektiivselt meelde :)

Ma loodan, et vein oli parem kui ilm :) Midagi tänase päikselise ilma moodi.

U