Skip to main content

Päiksetorm

26.detsember, termomeeter on mõõtnud hommikuste külmakraadide asemel +9. Päike sirab, tuul lõõtsub, maja nagiseb ja ainus soov kaasaga on hetkel, et me kolm  naaberkuuske ikka vastu peaksid.  Varesed, kes kuusetipus pesitsevad, on merehaiged niikuinii... Või kolisid nad aegsasti madalamale.

Tegime eilse-üleeilsega tiiru peale. Märjamaast kuni Karksi-Nuiani.
Kõik lähedased on üle vaadatud ja kallistatud.
Tänavune töökoha jõulupidu jääb samuti kauaks meelde. Suurejooneline, ent ilus ja hooliv. Töötajaid väärtustav. Ja hoolimata 2-kuulisest tööajast, sain äramärkimise osaliseks:) Hea tunne oli, ausalt.

 Nüüdseks on peosöögid söödud, kinkidega krabistatud... järgnenud on kerge peojärgne letargia. TV, pidžaama kuni keskpäevani, arvuti, raamatud.... nagu ikka. Nagu kõigil.
Lähen nüüd potte ja panne veega täitma - juhuks, kui elekter (sh vesi ) peaks kaduma. Piparkoogid ootavad ka küpsetamist.

Head aastalõppu kõigile! 






Comments

Ilusat aastalõppu Sulle, armas Metsapiiga! Et uus veel parem tuleks!:) Ma hoian hinge kinni, et Internet veel mõne tunni vastu peaks, veebipõhine saksa keel nõuab veel tegemist.:)
Heli said…
Armas Liana! Sinu kaart rõõmustas mind südamest! Olen Sulle väga tänulik meelespidamise eest!

Nii väga loodan, et Sul kõik hästi sujuks! Suurim õnn on tütrekese näol juba olemas. Jätkugu õnne Su tegemistesse ka uuel aastal!