Skip to main content

Igasugust

Otsustasin veinitegu proovida. Inspiratsiooni selleks sain healt tuttavalt, kes andis omatehtud õunaveini maitsta. See oli tõeliselt hõrk, hele ja kuiv. Kangust 12 ja väga mõnus päikselisel vabaõhuüritusel lonksamiseks. Eriti sügava mulje jättis mulle pudeli silt, mis oli oma majapidamise ainetel kujundatud. Nii et esmalt tahtsin veini teha just sildi pärast, sest tahaks ka tänavust kaunidust kuidagi talletada.

Tellisin  esmaspäeva õhtul veiniteo stardipaketi (ehhee!) ja täna sain teate, et juba ootab saadetis Smartpostis. Kõik uus on ju tegelikult unustatud vana... Mäletan siiani, kuidas ema-isal magamistoa ahju kõrval vein mulksus. Kui see vahtu välja hakkas ajama, käisime vennaga seda limpsimas -hea magus oli :) Marja- ja õunavein podises ilmselt igas majapidamises, kus vähegi viljapuid ja marjapõõsaid.

Alustan rabarberiveiniga. Kui täpne olla, siis proovin rabarberirose`  tegemise ära. Retsepti napsan sealt. Kui esimene tegu just aia taha ei lähe, siis saan tänavuse augustikuu Klingsori suve lugemise kõrvale omatehtud rose`d libistada:) Ja kui miskit muud vahele ei tule...
Lugesin rakumuutuste kohta (internet kubiseb väga headest materjalidest, joonistused ja puha..) ning miskit väga hullu ei tohiks esialgu olla, ent aegajalt taban  mõtted  kummalisi radu pidi ekslemas. Nii nagu mu kunagine Internetitark ütles.... eesmärgid peavad olema. Kui lakkad uskumast, et välk võib sisse lüüa, on aeg nööri seebitama asuda. Et... ehk tõesti rakke ei õnnestu ära petta?:)
Üks proosalisem asi ka, mis täna õhtul meelt mürgitas. Täielik pettumus ja pime viha naiste pesu, täpsemalt rinnahoidjate tootjate vastu. Kõik areneb, aga selles valdkonnas on ikka üks ikaldus küll. Ma nimelt avastasin, mis mind valusasti hommikuse koosoleku ajal roietesse torkis. See oli metallist tugikaar, mis oli lohakast õmblusest välja tunginud. Calvin Kleini disainerile sobiks ka üks stardipakett... Ma metsikult vihkan pesu proovimist ja ostmist. Aeganõudev ja hirmus tüütu.

Comments