Skip to main content

Tüünelt

Eile Kolga-Aablas kivil istudes ja merd silmitsedes sain aru, kui väsinud ma tegelikult olin. Tundsin puhkusega kaasnevat vabadustunnet sõna otseses mõttes sisse voolavat.

Hiljem, sõprade seltsis tuliuuest pizza-ahjust järjest uusi ja uusi hõrgutisi oodates ja nautides, jõudis puhkuse joovastus lõplikult kohale. Tervel kolm nädalat oma aega. See on vägev.

Kuulasime sõprade seltsis mõnda aega MM-i. Peamiselt vaatlesin tantsivat, möllavat, naervat ja õnnelikku rahvamassi. Inimesed oskavad sooja suveaega nautida. ... Ja pole vaja pidevalt mõelda esimeses, teisest jne Eestist. Mida avatum olla, seda rohkem suudad ka sisse võtta ja välja elada.

Kaasa kingitud suve alguse mp3 mängija ootab rakendust. Laadisin juba lemmikmuusika alla, et lennukis igav ei hakkaks. Väljaelamist ootab ka mu bipolaarne lugemishäire : Emmanuel Levinase teose ja paari naisteka näol.
Mõtlen ka selgeks mõtted magistritöö kirjutamise või mittekirjutamise asjus. Tahaks ikkagi lõppude-lõpuks teha neid asju, mis mind huvitavad ja mulle meeldivad;)







Comments

Kohe hea vaadata!
Heli said…
Eks ole!
Mitte "töö teeb vabaks", vaid puhkus kaunistab inimest!