Skip to main content

3-päevane "oma elu"

Esmaspäeva hommik algas ärevalt -  kõrgepingerike, voolu taastamine kuni viie tunni kaugusel. Vot kui vähe on tänapäeval vaja, et mugavustega harjunud inimesi tasakaalust välja viia!
 Kõik on harjunud teenust saama ja mis peamine - nende osutamine peaks kuudagi võimalikult nähtamatu olema. Nii et riik ei tungiks su ellu. Keeruline, eks ole. Igatahes, jõudu ja energiat nende"elutähtsate teenuste" pakkujatele, mis muud.

Igatahes mulle mõjus energia kadumine ka sisemise energiakaoga ja tundsin, et vajan paari päeva, et tööasjadest end täielikult välja lülitada ja keskenduda kodusele elule. Mõeldud-tehtud/taotlus rahuldatud. Eile olin peaasjalikult horisontaalis. Puhkasin. Mul oli imetore nädalavahetus koos vanematega Pärnus spas. Pühapäeval jõudsime ka vennapoja tähtpäeva ehk kooliminekut tähistama. Väikse vahelepõikega Lemmes, meie kohakeses. Vanemad ei olnud enne spasse sattunud ja neile meeldis.  Kõikvõimalikud erinevad saunad, veemõnud... ja õhtune veini mekkimine hotellitoa rõdul... tore oli! Aga Lemmes jalgupidi veeskäik tõi neile võrdväärse sära silmisse.

Täna püüan väheke asisem olla ja tänavuse viimase kurgiteo ette võtta. Kelder ootab ka koristamist. Väike lootus on ka õhtul ratsutama jõuda. Vaja lihastele/kontidele sadul taas meelde tuletada :) Loodetavasti suhtuvad hobud minusse aupaklikult ja ei ela oma sügist putukavabadusest tingitud mõnusalt tüünet elu minu peal välja...


Comments