Skip to main content

Minu november

Suhtlemist on olnud rohkem kui süvenemist. Seetõttu on ka blogipostitustesse paus tulnud.
November on tegelikult üks mu lemmikuid just lähedastega suhtlemise hüppelise kasvu tõttu. Pime aeg soosib inimsuhete elavnemist ja sel  puudub sundus.Kõik kulgeb kuidagi väga loomulikult ja omasoodu.

Balletis olen tublisti käinud, paar nädalat järjest suisa 3 korda nädalas. Saan hakkama küll, kuigi, 3.-nda korra lõpus on jalad üsna töntsid juba. Aga tantsulisus ja õiged painded on hakanud kehasse tulema, mille eest talle ülitänulik olen.

Kauaaegse sõbratariga seisab lähiajal ees ühine reis nimetusega "korraks koos Eestist ära", näis milliseks see  kujuneb. Me pole aastaid pikemalt kui paar tundi koos saanud viibida. 
27.novembril toimub hubases kohvikus Philly Joe`s kauaoodatud plaadi esitluse kontsert. Kel see õhtupoolik veel kalendris vaba, võite vabalt liituda. Te ei kahetse. Miskit värskendavat ja toniseerivat hingele, kõrvale &silmale julgen lubada. Nad jõuavad ka Kuressaarde, Tartusse, Rakverre, Haapsallu ja Pärnusse.

Kohtusin ka oma eesti keele ja kirjanduse kursusekaaslastega mõnusas "Musi" nimelises kohvikus. Tõdesime, et suurepärane on olemas olla. Oli  tõeliselt südantsoojendav õhtu. Ja kõik, eranditult kõik olid äratuntavad, säravad ja kaunid naised. Meie paar poissi kohtingule paraku ei jõudnud.
Statistikat ka - kohaletulnud 20-st inimesest olid vaid 2 jäänud õpetajaametile truuks. Aja märk. Enamus, s.h. mina on valinud hoopis teise ameti ja eriala.

Me saunamaja fassaadi ja katuse kapremont sai lõpuks valmis. Kaua tehtud  - kaunikene ja kvaliteetne.Pilte saab ka varsti, enne vaja veel duširuumi põrand välja vahetada.
Hobustel on mõnulemise päevad. Suvekoppel on veel lahti ja seda kasutatakse usinalt jalgade sirutamiseks ja kiirendusvõistlusteks. Treeningud toimuvad heal juhul vaid nädalavahetustel (kui ilma on). Ülejäänud aja saab puhata ja mängida.

Küünlaid kulub palju, eriti neid lõhnastatud. Olime sunnitud närilistele laua katma... Hämarus on hea, saab aru kui oluline on valgus.

Comments