Skip to main content

Kohvikute lummuses

Käisin täna tüdrukutega väljas. T.-l oli hiljuti sünnipäev. Olemegi viimasel ajal üksteise sünnipäevi tähistanud mõnes hubases nurgakeses, kodusest miljööst väljaspool.
Tänase algus läks nats nihu.
Olin broneerinud  e-maili teel laua Musisse, Niguliste tänaval. Paraku selgus, et kohvik on tegevuse lõpetanud :( Kohvikupidaja ei suvatsenud vastata ja niimoodi siis tüdrukud kurvalt kangialuses ootasid... mind, hilinejat. Mis seal`s  ikka, seadsime sammud lähedalasuvasse Pegasusse. Esialgne pettumus interjööri ja valgustuse osas möödus kohe, kui eelroad saabusid. Tõeliselt maitsev oli kõik, mida tellisime ja manustasime! Hea veinivalik ja seda ka klaasi kaupa müüdavate osas. Armas ja hooliv teenindus.
Soovitan soojalt laud broneerida akna ääres, siis saab vahepeal uisutajaid imetleda ja ette kujutada, et on talv.

Meil oli taaskord hirmus hea koos olla, Tegime juba suveplaane. Naersime nõrkemiseni paari seika... Rääkisime päevakajadest, toitumisest, lastest, elust... Mitte keegi ei vähendanud, ei torkinud ja aasinud mind. Ei süüdistanud mind "vanades mustrites kinniolekus". Ei püüdnud mind "vabastada". Tundsin end üle hulga aja tõeliselt mõnusalt pingevabalt. 
Vaim puhkas. 
Nautisin täiega tüdrukuid,  linna, inimesi, vihma, tormi.

Comments