Skip to main content

Yellowstone

Ühel perekondlikul üritusel sattusime lauanaabriga rääkima hobustest, taluelust, maaelust. 
Lõuna-Eestis armsas väikelinnas muusikapedagoogina tegutsev meesterahvas ütles, et maaelu maailmapilti on suuresti laiendanud seriaali "Yellowstone" vaatamine. …et see olevat ehe ja maaküsimust selgitav. Just sellest vaatenurgast, et miks oma maa eest võideldakse. 
Uurisin veel igaks juhuks, et ega seal ei ole miskit pidevat  traagikat loomadega seonduvalt - ei suudaks vaadata seriaalist-seriaali kannatusi. Hobusega seonduv traagiline moment olevat kohe avafilmis korraks ära ja hilisemad episoodid keskenduvat inimeste vahelise võitluse tagajärgedele. 

Läksin õnge. Otsisin üles   -  Go3-st on kättesaadav 45 seeriat. Telia paketiga sain 1 kuu tasuta vaatamisõiguse. Tõttöelda olen sõltuvuses, nii paganama põnev. Kohati rakendan ka kiirkerimist, ent tegevustik järjesti kulmineerub. Pealiin on oma maatüki ja elustiili säilitamine, kõrvalliinideks rantšolelu, indiaanlaste represseerimine, kinnisvaramogulite kapitaliahnus ja "põllupealsed arendused", keskkonnakaitsega manipulatsioonid. Kõik mulle tuttavad, omal nahal kogetud ja südamelähedased teemad, lihtne samastuda.  Seriaalid ju seetõttu "töötavadki". Pealegi, Kevin Costner on endiselt heas vormis ja teeb peaosatäitjana suurepärast tööd. 

Igatahes saatsin tänusõnumi linnamehele Lõuna-Eestisse ja mu taluõhtud on nüüd ekraanivalged. 



Beth & Rip’s Most Romantic Moments 💕 Yellowstone | Paramount Network

Comments