Skip to main content

2011. aasta lõpu...part!

Appike... paanika!

Olen viimati lapsepõlves söönud pardipraadi, ent ... mitte kunagi ise valmistanud.
Nüüd on ootab õrna ja hoolitsevat kohtlemist üks austustvääriv lihakeha.
No tõesti tahaks, et pardi viimne kohtlemine oleks austusavaldus...
Pekingi pardist olen kuulnud, ent jäägu katsetamine järgmiseks korraks -. hetkel tundub kättesaamatu kokakunsti imena.

Kas kellelgi on traditsioonilist, maitsvat ja n.ö lollikindlat retsepti, millega ka igapäevaselt mittekokkav inimene hakkama saaks?

Väga tänulik ette...!

Comments

Eve Piibeleht said…
vaata toidutare.ee, seal kindlasti on midagi :)
Heli said…
Suur tänu, Thela! Leidsin mitu head retsepti ja praeguseks on linnuke ahjus kuldamas:) Kõhu toppisin ka head-paremat täis ning õmblesin kinni. Jagan hiljem tulemusi!
lagrits said…
Kas annan aadressi, kuhu tulemus postitada? :) Või jagad FTPga (Food Transport Protocol)?
Heli said…
Lagritsake, olen nüüdseks juba pisut veinine ja pelgan, et unustan tähtsad nüansid. Homme värske peaga...:)
Food Transport Protocol kõlab muideks äriideena...
Head aastate vahetamist Luxi!