Skip to main content

Muutused

Tänavune aprill on muudatuste kuu.
Palju asju toimub teisiti kui tavaliselt. Aknatagust vaikust lõhestavad kallurid, mis metsa peidetud vana reoveepuhastit mullaga täidavad. Kunagi tulevat sellele kohale hoopis suusamägi.
Jah, mis maa see muidu on? -  siin  pole ühtegi mäge...

Tallitaguses koplis on koha sisse võtnud masin nimega suundpuurimine  - paigaldatakse uut kanalisatsiooni- ja veetrassi. Liitumine olla suisa kohustuslik. Et ei olevat ikka nii, et igaüks puurib oma kaevu. Vaid suunatult võib puurida...Näis. Ei kipu me kunagisest investeeringust nii kergekäeliselt loobuma  ja ühtsesse võrku sukelduma. Fiiber-optiline kaabeldusvõimalus võlus ära küll abikaasa, ent...esmane rõõm (et nüüd alles tuleb õige elu!) on ka temal asendunud küsimusega, et miks? ... et vunki juurde või?

Mu pikaaegse hõbehalli kaunitari vahetas välja must. Tema ei ole "she", vaid pigem transvestiit :) Väikses voolujoonelises keres tuksub 2,2-ne süda. Süüdet keerates tuleb vastuseks diisli "urrrr...". Nagu tõrrepõhjast. Õnneks näen ka hõbedast kaunitari piisavalt - naabrimees otsustas ta pereautoks kodustada. Mind teenis ta lihtsalt suurepäraselt.

Hakkasin veel ühes kohas tunnis käima. Sattusin gruppi, kes on asjaga sama kaua tegelenud kui mina. Olen pretensioonitult kõige vanem (~20 aastased neiud), aga tund on pikem ja harjutused mõnusad.  Tüdrukud tõstavad venituses ilma probleemita jala küljelt pea kõrvale. Ja ka spagaat tuleb enamusel välja. Nii et - arenemisruumi on küllaga. Tasapisis jätkan samuti. Nägin ka natuke aega trupitundi, kes 6+ aastat koos käinud. Impressive! Mis muud. Ja naisi oli palju!


Comments