Skip to main content

Tulemused

24.12 -. Karksi-Nuias vanemate juures üle pika aja. Lõbus ja südamlik. Taadu meenutas oma lapsepõlve jõulupühi. Sõime seapraadi, kala ja jõime head rislingut.
25.12 - Märjamaal mehe venna pool koos jõulumehega. Laste poolne jõulumehe ootus oli pinev ja siiras. Sõime hõrgutisi ja jõime pisut ka roosat veini. Musitseerimine toimus kahel flöödil ja kahel kitarril. Lapsed sekundeerisid soolotrummil ja  iiri tinavilel. Lahkudes kõrvad pisut huugasid.
26.12  -  Päev otsa vaaritamist ja õhtusöök kümnele kodus. Sõime ja jõime... kõike. Musitseeririti. Lauldi. Tantsiti. Tallitati (hobudele porksid). Koeratati (koerad elutoas lamasklemas, kogu seltskonna tähelepanu keskmes, koos süldi ja pasteedi annustega). Kella nelja ja viie vahel hommikul vaatasid naised ära Pähklipureja eredamad vaatused (Lillede valss! Dražee-haldja tants!) ja Luikede järve pas de deux`i.
27.12   kell 16:00 - Kõik külalised endiselt paiksed. Sõime ja... mõned tublimad jaksavad endiselt ka juua.
Meil on endiselt 2 poolikut torti, hulgaliselt kapsast, kartult, liha jne. Ei tea, mis saab.
kell 17:00  - enamikul külalistest hakkas järsku kiire. Helistas ka poeg ja teatas, et nad on sõpradega kelgutamas. Hirmus lahe olevat. No muidugi. Homme lähen kelgutama (rikun viimaste päevade reelgit). Ei tea, mis saab.






Comments

helle said…
Parimat uut aastat teile kõigile sinna...igale poole!
Anonymous said…
Tundub, et teie juures olid mõnusad pühad!
Heli said…
Sjgelle ja Triangel! Tänan heade soovide eest ja pühad olid sedakorda tõesti vahvad!
Head vana aasta lõppu!