Skip to main content

Tasalülitus

Täna vedelen nagu vorst.
Eile sai suur töövõit tehtud - mitme aasta talvepuud kuuri alla riita seatud. Hulka sõpru-tuttavaid olid talgu korras abiks. Mul oli kindel plaan, et teeme õuemurul talgupildi nagu vanasti... Et osa külitavad jne, ent töölõhkumise ajal  see plaan kahjuks ununes.

Suur potitäis lihasuppi, rabarberikook, valge viin, punavein,  prosecco ja saun. Need olid talgu märksõnadeks. Lõbus oli ka, sest enamiku moodustasid muusikainimesed ja puhkepauside ajal kuulati vanu meloodiaid ja arutleti, mis pilli või võimuga miskit tehti. Kui klassiõega lõpuks saunalavale maandusime, tundsime tohutut õndsust. Luud-liikmed surisesid ja peas ei olnud ühtegi tarka mõtet :)

Kuna ühispilt jäi tegemata, olgu mälestuste tarbeks talguliste nimed kirjas: Uko, Janno, Mart, Tarmo (toibumas jalaopist), Tõnn, Mõts, Berit (aitas mul kooki teha), Kaupo ja Kaido (kohalikud vabatahtlikud), Pille (riidameister), Piret ja Avo (aitasid lõpetsi teha), kaasa (tööde juhataja, talgusupi autor) ja mina (saunakütja, riidameister). Teised olid kõik puude pealeladuja/vedaja rollis:)  Ruume oli kusagil 25 ümber...
Õhtul, kui üksi jäin - tasakaalustasin füüsilist nõtrust muusikalise bipolaarsusega. Alustasin Black Sabbathiga ja jõudsin Princess Stephanie`ni. Öövaikuses. Võimendusega.  Politseid ei kutsutud ja kaukad ei teinud ka teist nägugi...

Võtan nüüd hoogu, et tõusta ja 1) pesu triikida 2) kasvumaja kasta 3) uurima minna, miks Theo sagedasti pissib 4) pojale ja noorikule viimase bussi vastu sõita.



:)

Comments