Skip to main content

Paul Gilbert ei ole Buckethead

Rock Cafe`s esinenud Paul Gilbert oli kahtlemata kõige virtuooslikum elektrikitarri mängija , keda eales live`s näinud/kuulnud olen... Igav ei hakanud. Seda eelkõige stiilirohkuse ja muusika poolest, mida ta endast välja laskis. Ent ka ta ise tundus eriliselt pühendunud ja usutav. Friik kõige positiivsemas tähenduses. Tasub vaadata ta enda poolt hallatavat kodulehte - ka seal antavad vastused jätavad positiivse mulje... Muude küsimuste seas vastab ta ka, et kas tema näol on tegemist legendaarse youtube Buckethead`iga... Jaa, tänapäeva kitarristide maailm on täis saladusi...
Tähelepanu köitsid ka ta käed... just käsivarred. Kuidagi ebamaiselt pikk käe osa randmest kuni küünarvarreni. Mulle meeldis vaadata, kuidas ta mängib. Sõrmed... kiirelt ja täpselt liikuvaid... tema enda hingestatud nägu, muusikasse sulamine... koostöö bändi kolme liikme vahelt, kellega meeletutes tempodes koos kapati. Kõik see kokku oli imetlusväärne.
Rahvast oli küll hõredalt, ent see-eest teadlik ja hea publik. Nägin ka paari tuttavat kitarristi - T.V, K.V... T. oli päevasel workshop`il osalenud ja samuti vaimustuses.


Comments