Skip to main content

Tagasi

Olen tagasi. Vahepeal sai käidud töölähetuses Luxembourgis. Seekord ületasin iseend, tõepoolest. No ei olnud üldse lihtne käik, ent sain hakkama. Just selles ulatuses, mille eesmärgiks võtsin. Suutsin teemaga huvi äratada ja tööalaseid kontakte sobitada. Olen rahul iseenda tehtuga.

Testisin enda peal ka elus esmakordselt ühe rahusti/tuimesti mõju. Toimis üllatavalt positiivselt sel hetkel, kui tundsin et tõepoolest ei suuda kontsentreeruda.
Praeguseks usun end piisavalt hästi toibunud olevat. Igatahes suudan igapäevaste asjadega ja ka Theo ravimisega hakkama saada, ilma et pidevalt nutta lahistaksin. Leinast ja kaotusvalust võib hõlpsalt saada enesehaletsus. Ja kui need piirid hägustuma hakkavad, tuleb abi otsida. Nii mõnedki head tuttavad ja pooltuttavad inimesed läksid möödunud nädala jooksul igavesele teele. Jah, surelikkuses ei ole minu jaoks mitte midagi RAHUstavat ega lepitavat.
Aga Luxembourgis oli sügiseselt kaunis. Soe ja prantsaslik (kuigi pole kunagi Prantsusmaal käinud). Vabal ajal läksin hoopis ühte linnalähedasse talli. Luksuslikud tingimused solaariumi jm näol. Koplid olid otse elamurajooni vaateväljas. Kaunilt ja rahulikult kaduvikku vajuv päikseloojang.

Chalk Cliffs on Ruegen Kaspar David Friedrich

Comments