Sahkari talu köök lõhnas üle mitme aasta taas leivaküpsetamise järgi. Sain hakkama!
Muidugi teeksin järgmisel korral mõned asjad teistmoodi, ent .... rõõm oli ikkagi suur.
Edaspidi tahaksin küpsetada ka vormis ja maltoosat panen sutsukese vähem taignasse. Retseptis oli kirjas, et kolmveerand pudelist, aga ma hästi ei näinud kleepjast pudelist, kusmaal on kolmveerand ning sai pisut palju võitu:)
Noja siis ma tahaksin muidugi ka seemneid, kreeka pähkleid taigna sisse hakkida ja katsetada pisut tavapärasest erinevat leiba.
Kuidas see oligi - "... rätiku all palav leib...". Ohjah
.
Muidugi teeksin järgmisel korral mõned asjad teistmoodi, ent .... rõõm oli ikkagi suur.
Edaspidi tahaksin küpsetada ka vormis ja maltoosat panen sutsukese vähem taignasse. Retseptis oli kirjas, et kolmveerand pudelist, aga ma hästi ei näinud kleepjast pudelist, kusmaal on kolmveerand ning sai pisut palju võitu:)
Noja siis ma tahaksin muidugi ka seemneid, kreeka pähkleid taigna sisse hakkida ja katsetada pisut tavapärasest erinevat leiba.
Kuidas see oligi - "... rätiku all palav leib...". Ohjah
.
Comments
Aga seniks tervist sulle ja ettevõtlikkust järgmisteks (leiva)tegudeks!
http://people.mindworks.ee/urmo/retsept.png
Ja seemnete röstumise trikk tundub samuti ahvatlev!