Skip to main content

Kallis inimtöö

Möödunud töötrip oli vist küll kõige pingelisema töögraafikuga, mida eales kogenud. Tundub, et kogu kriis on eelkõige suunatud töötaja vastu... et välja pigistada võimalikult palju.

Nii jäigi seekordne Londoni avastamine peamiselt ühte hämarduvasse õhtupoolikusse. Noja, kuna elasin Buckingham Palace Road`il siis sai viimasel päeval ka sinna sammud seatud.

Aga vahva oli ikkagi. Eelkõige kaaslaste poolest. Olen sama töögrupiga pea aastajagu koostööd teinud. Seekord veetsime ühise õhtusöögi Thamesi ääres. Inimesed ühtekokku kaheksast riigist. Õhtusöök oli mitteinglaslikult maitsev ja veini voolas, hoolimata soolasest hinnast. Jututeemad sujusid kanepist (hollandlasega) seagripini (portugallasega), hariduspoliitikast (sakslasega) koondamisteni (leedukaga). Ja muidugi ka meie ühisest koostööprojektist.

Ühisprojekt kulgeb aastani 2013, praegune seltskond on küll mõnus. Ka ettekanne/ettepanek võeti soojalt ja heakskiitvalt vastu (see vist korrektne kantseliit:P Loodetavasti teeme koos suuri tegusid:)

Ei teagi, kas see on loov või tüütu, ent vähemalt kord kuus tuleb suure tõenäosusega ringi rändama hakata.

Minu nice and clean koduelu koos loomadega... eks näis!



Comments

Anonymous said…
Vabandust, et kommentaar nii OT, kui pole hirmus ammu enam midagi su kabjaliste käekäigust kuulnud?
Tahaks väga loota, et Mossul ja Theol on kõik OK ... hoolimata sellest, et perenaine peab neile pühendumise vahel ka mööda suurt maailma seiklema.
Parimate tervitustega
Neutron
Heli said…
Hea Neutron! Nii Theol kui Mossul on olnud mõned mured, ent hetkel sujub kõik kenasti. Kirjutan sel nädalal pikemalt!
Tänan Sind nende käekäigust hoolimisest!