Skip to main content

Maagiline reedeõhtu

Möödunud maagiline reedeõhtu andis võimaluse testida imelise rahu olemasolu või siis... selle puudumist.

Ütleme nii, et arenguruumi veel on:)

Õhtu eesmärk oli gaasileegil röstitud lammas. Jaagu retsepti järgi. Üleöö oli lammast hoitu punase veini, rosmariini ja muude ürtide sees. Liha tuli küpsetada just elaval tulel. Tänu sellele sai me pliit lõpuks valmisolekust kaugemale ja gaasiballoon on kaasa poolt õnnelikult installeeritud:)

Jõudsin töölt siis, kui Jaak ja Kaja olid juba kohal. Kaja hakkis salatit ja minu hooleks jäi punaveini valimine. Külalisi tuli järjest juurde ja mind juba haaras hirm, et me ei mahu kõik kööki ära... Aga ma valitsesin end enam-vähem:)
Nojah... kes ei tea - siis - olen nimelt see inimene, kel tuleb kerge paanikahäire kui külalisi rohkem kui kuus. Ma ei teagi, miks. Vist eelkõige seetõttu, et ma ei oska kõigiga võrdselt suhelda siis... Seekord oli meid kokku 8. Ja tegelikult pidid veel ka Rita ja Raul tulema, ent selle plaani rikkus keegi somm, kellel nad pidid üht müügihobust demoma.

Kõik oli tips-tops kuni hetkeni kui kaasa otsustas koerad kinnipidamiskohast õue lasta. Toidu ja suure rahvahulga peale tekkis neil mingi "seis" ja alguse sai suur võitlus. Lahutamine tundus täiesti võimatu. Õnneks meenus mulle veevoolik ja klassikalise koerte lahutamise võtte abil saingi nad taanduma sunnitud. Õnneks ei olnud peale paari kriimu suuremat häda ei Bettyl ega Bonhamil.

Lohutasin Bettyt ja jäin pisut aega külalistest eemale. Kuniks kaasa otsima tuli. Rääkisime siis, et minu piiriks ilmselt kipub olema 10 inimest ja 2 kisklevat kaukaaslast:) No aga kuna seekord oli vaid 8 külalist, siis saime asjast huumoriga üle:)

Lammas oli imehea - i`le täpi pani Jaagu omavalmistatud küüslaugu või, mida tuli kuumale lihapalale määrida. Kunagise Eesli Talli omaniku, Jensi, referents.

Õhtust sai öö ja kuna vahepeal läks laua ümber hõredamaks (mehed tõmbusid sauna), siis oli hea olla. Naistejutud. Kaja ja Jaagu oodatavast beebist... eelseisvast sünnitusest... kaukaasia lambakoerte eripärast...meedia poolt maalitavast pildist "edukast Eesti naisest", Mari rääkis Soomes kasvatavatest albaka`dest jne jne.

Kui mehed tagasi tulid, siis... bluusist, selle ajaloost (Jaak ja Kaja olid üht lahedat dok.-i näinud), stratocasteri soundist (nujah 2 kitarristi olid seltskonnas), Meie Mehe fenomenist jne jne.

Maagiline reedeõhtu, mis muud.



Comments