Skip to main content

Blogimise relikt

Siit-sealt jäi silma, et blogiauhindade jagamine toimus või miskit sellist. Kõlab reliktina, ent mõnes mõttes siiski tore, et blogijaid ja lugejaid endiselt jagub. Blogimine on tulnud, et jääda. Usun seda.
 Mis siis, et vahepeal on lõivu makstud orkutile, twitterile ja kõige enam vast  fb-le.
Endalegi ülaltusena olen bloginud juba 8 aastat. Fb pealiskaudsus ja üha uueneva  info küllus pole minu jaoks.  Tunnetan järjest enam, et mulle meeldib rohkem blogi lugeda (kirjutada), kui samu asju fb-s teha.

On perioode, kus kirjutamine ei istu, ent teiste postitustesse ikka kiikan. Vaatan, kuidas Thela aed õilmitseb. Ja kui laiskushoog (sh mõttelaiskus) peal, siis mõjuvad tema kirjutised toniseerivalt, liikumapanevalt.

Ummamuudut loen ja mõtlen kaasa. Postitusi on küll üsna harva, ent see vist ka sobib. Nihilisti tellimisest seetõttu loobusin  - sagedase voolu tõttu lihtsalt ei jaksanud enam feedi avadagi... Nüüd tellin vaid HP postitusi.

Triangel on mu "vana hea", endiselt õpin temalt, kuidas paari lausega öelda palju ja nii, et see natuke kripeldama jääks.

SK EmmeliinaHundiulgRitsikTavainimeneAnonüümseid jutte loen meeleldi. Sarnane või põnev vaatenurk/ mõtlemisviis, mis mitmeid võrgukodusid ikka külastama paneb.



Comments

Emmeliina said…
Aitäh, Heli!