Skip to main content

Lumine laupäev

Tükil ajal pole mul nii toimekat laupäeva olnud. Lumi vist!

Sel valgel kohevusel on selline vägi, et jah... - lisaks muudele igapäevastele askeldustele jõudsime kaasaga koos suusatama (eelmine aasta jäi see tegevus kuidagi "vahele"), päevasesse sauna ja tagatipuks veel õhtul Coca-Cola Plazasse uut Bondi vaatama.
Metsas on ilmeline ja muideks, täiesti suusakõlbulik pinnas juba. Igatahes, igavesti mõnus liikumisviis - libiseda puhtal, koheval lumel. Ja pärast seda sooja sauna. Leili jahutasin aegamööda maha jaheda Pino Gris`ga. Jumalik!
Kui veel mõelda eilsele õhtule lennujaamas, kus armas silmapaar rahva seast eraldus ´ja mulle tulipunase roosi ulatas, siis ... sõnu polegi vaja.
Kel täna mittepärisjustselline päev ei olnud, ärge põdege - selliseid päevi ongi elus vähe:) Aga ühel hetkel on nad käes.













Kollase ämbri ja Bonzoga

Comments

helle said…
Oi teil on ikka päris talv!
Täna juba tuiskab koledal kombel. Eks see ju sula tähendab. Miks ei võiks nüüd lumi maha jäädagi ja tulla ühed korralikud valged jõulud?!
muusake said…
Oi ja oh ja ah... Sinu juures võib juba ka tõelist lumevalgust ette kujutada. ;) Linnas laterna all olid lihtsalt lumeskulptuurid... Ja muidugi lummasid needki päriselt.