Skip to main content

Paha

Puhkuse ajal planeeritavatesse tegevustesse arvestasin ka ühe õhtu, kus tahaksin liialdada. Unustada korraks kõik argise ja lihtsalt teha üks download. No vot... ja eile tegingi seda. Kõik märgid viitasid, et on "parim päev banaanikala püügiks":) Et siis... aeg veiniga liialdamiseks oli küps.
* Viru Keskuses kaasat oodates ja aega parajaks tehes kohtusin hea ekskolleegiga. Juttu jätkus kauemaks. Klaas valget Soave`t
*Õhtuöök Controvento`s kus carpaccio kõrvale hoopis Montese cabernet/carmenere segu võtsin. Kaks klaasi. Teemad kõikusid juba seinast seina - Theo haigusest kuni suhete klaarimiseni. Aga õhtusöök lõppes leplikult:)
* Clazz. Siin kohtusime üllatuslikult A.-ga, kes tähistas x konverentsi lõppu kolleegidega Islandilt. Kuna paar neist olid IT-taustaga, siis... juttu jätkus kauemaks. Hennesy V.S.O.P - vist kaks. Pluss veel valget veini "ühiskatlast".
* Kell oli vist 2, kui avastasin end kogu seltskonnaga Woodstockist. Kohe uksel, põrkasin kokku oma suure iidoliga Eesti parimast progerock`i viljelevast bändist. Lauakaaslases oli üks tšellist. Tutvusime. Kaasal oli temaga eriti palju rääkida. Vist 1 konjak. Kell 5 paiku avastasin end tšellisti õla najal tukkumast. Siis tahtsin kiiresti ära:)
* Pooluni ajas juba 10 paiku une ära. Süda läigib. Paha on. Aga mõnes mõttes hea. Tehtud:)
* Mari tuleb õhtupoolikul ja vähemalt paariks tunniks põgeneme koos kusagile veekeskusesse. Äkki siiski jaksan õhtusel sünnipäeval osaleda. Kui, siis 0 klaasiga:)

Ohh, siinkohal meenus, et panin Ivo Nikkolo poes blondi pea jaoks mõeldud pluusi. See ka veel...
Bluus või pluus?
Ja muide, ma ei tee ühtegi tööülesannet täna. Kuigi lubasin. Maailm ei kuku kokku, eks ju. Olgugi, et tiirleb...

Comments

helle said…
Oh Sa vallatu! aga kõik on lubatud, mis on hingele hea! ja pole sulaselge liialdus!
Natuke paha järgmisel päeval on ka hea;)
Anonymous said…
Väga lahe õhtu oli sul.
Heli said…
Jah, see õhtu andis mõnusa teadmise, et puhkus on läinud asja ette:)
Vabadustunne iseeneses.