Skip to main content

Minu sügissonaat

Lugemise isu on tagasi:)
Umberto Eco "Reis hüperreaalsusse" ja Oscar Wilde "Dorian Gray protree" on öökapil. Viimane eelkõige seetõttu, et järgmisel nädalal sõidan vanale heale Inglismaale paariks päevaks.
"Dorian Gray portreed" lugesin viimati ~25 aastat tagasi. Näis, kas emotsioonid on sarnased.

Sügis on kuldne-kuldne... Mu hea sõbra kingitud lillejuurikad ja -sibulad õitsevad rikkalikult. Gladioolid ei ole mulle seni mitte kunagi õisi näidanud. R.-i omad kannatasid isegi suvise ümberistutamise ära ja nüüd rõõmustavad mind igal hommikul.
Daaliad on end suisa põõsaks vorminud - erk- ja purpurpunaste õitega. Ilmselt meeldib neile end  kollase saunamaja taustal afišeerida. R-iga pole terve suvi kohtutud, ent näe... lilled korvavad lahusoleku.

Kaasa koos Georgiga on sukeldunud sadularuumi ehitusse. See tuleb  saunamaja sisse oma sissepääsu ja trepimademega, kust avaneb vaade sõiduplatsile. Vana kamina jätsime ka alles, katsetasime - tõmme on täiesti korras. Tänaseks on kamin kaetud "kindakrohviga". Naersime, et ilmselt saab sellest ainus kaminaga sadularuum Eestis. Sadula-, puhke-, veinijoomise-, muusika kuulamise-, hobuste vaatamise, raamatu lugemise ruum.... Mitmeotstarbeline ühesõnaga.

Comments

helle said…
Ilusat sügist ja häid lugemiselamusi Sulle!
Heli said…
Aitäh, armas Helle! Sulle soovin täpselt sama!:)
Anonymous said…
Rõõm on minupoolne!!!

R
Heli said…
R.-ike:) Seened jäid meil tänavu korjamata. Aga ehk mekime mõnel toredal nädalavahetusel? ;)