Skip to main content

Eesti laul

Sisutühi, igav ja ebaprofessionaalne. Piinlik ja kanalit vahetama ärgitav.

Jah, üks asi on Raadio 2 eetris mingit mula ajada, hoopis teine aga tv- eetrisse ära mahutada. Mul on kahju saates osalenud artistidest, sest saate formaadi tõttu jäi neist kõigist kohtlane ja harimatu mulje... Loomulikult pole Eurolaulu otsing mõeldudki intellektuaalse sõnumi vahendamiseks, ent kuna organiseerijate poolt lubati ju, et ei keskenduta sedavõrd Eurolaulu otsimisele, vaid Eesti laulu leidmisele, siis olid ootused teised, kui ekraanilt tulev küündis. Paadami-tiim kohtles oma artiste hoopis suurema respektiga.

Aga nüüd jah, tüüpiline Eesti meelelahutuskära, kus kaagutakse enne kui muna valmis. Muna aga põlndki. Võimalik, et jäi kellegi/millegi taha kinni:)

Comments

helle said…
Olen täitsa nõus sinuga. Paadam sai pidevalt vastu päid ja jalgu, kuigi korraldas seda asja tõepoolest paremal professionaalsel tasemel. Nii palju mõnitati teda viimastel aastatel, et lausa hale hakkas.
Mind ei ajanud Uuspõllu sketšid isegi muigama mitte - labasuse tipp!
Ei saa aru, kas kiitjad on siirad või lihtsalt ei sobi noort inimest ja uut algatust kohe mudasse tampima hakata( mis muide on kena mõtteviis).
Kõrvitsapoistel poleks konferansjeedena ju midagi viga, kui nad veidigi ilusamat eesti keelt pruugiks ja nende jutul rohkem sisu oleks.
Ohh, ei ole meie ka kunagi rahul;)))
Heli said…
Sjgelle, nõustun samuti sellga, et meelelahutuse formaati peab aeg-ajalt muutma ja värskendama. Ent sageli on käib kiidulaul ammu enne ees kui tulemus.

Võib-olla oli formaadivahetus hea žüriile ja esinejatele, ent mulle kui vaatajale ei pakkunud seekordne üldse huvi. Kõik tundus selline pungestatud "cool" ja noortepärane olemine.
Noh - hea kui noortele peale läks, siis ju kõik ok ja turunduslikult JOKK:)
Saila said…
mulle meeldis. kohe kõik see shou oli lahe! ja ka mune oli ... kohe kolm täitsa head laulu.
Võitja - üleprahi! "Rändaja" on väärt asi ka siis kui ta Moskvas viimaseks jääks.
Heli said…
Cassandra - hea, et meeldis. Kaldun arvama, et meeldiski vist eelkõige nooremalt generatsioonile. Minu tutvusringkond (neljakümpsised)on üsna negatiivselt meelestatud:)Aga ega me vist ole ka eriline eurolaulu sihtgrupp. Eesti laulu oma aga võiksime ikkagi olla...
muusake said…
Rändaja meeldis mulle ka, algusest peale. Olengi vist kohe selline ,,ballaadiinimene,,. Nende instrumentaarium ka. Viis kohe teise maailma. :)
,,Kõik hea on lihtne,, mõte-tunnetus meeldis samuti ja veel see teistkordselt nähtud kõrvarõngaga maali lugu. Selliseid lugusid võiks kohe rohkem vaadata... Niisiis ja niipalju meeldimisest. Ja üle kõige lumevärvi roosid. Just selle sama ürgse lihtsuse poolest!