Skip to main content

Jälle üks päev

Pingelangus. Mõnus olek - vein ja puha. Esitluse sain ühele poole öösel kella kahe paiku ja ega pärastine uni eriti kiita olnud - painajalikud mudelid ja skeemid piinasid mind hommikuni.

Võtsin Mill`i juhendamisel ühe paanikamaandaja ikka sisse:) Kummaline kõrvaltoime ilmnes - olin mõnda aega sõna otseses mõttes laksu all. Tasakaaluhäired ja puha. Aga paanika kadus ära küll:) Samas ei tulnud kõik eestikeelsed sõnad meelde. Niiet vahepeal tegin ikka köki-möki ja ääää-eeee. Juhtub:) Aga õnneks - nagu muusikud ütlevad - "päris seisma lugu ei jäänud..." Mind aitas väga Milli soovitatu - vaadata alguses üle publiku peade. Ning - enne esitlust ka teadmine, et "public speaking" on esimesel kohal võrreldes "death fear"`iga. Et... ka teised esinejad on sabinas. Tegelikult ju võiks kõike lihtsamalt ja huumoriga võtta... aga siis pole asjal ka pärasi õige mekk mann:)

Ise muidugi rahule ei jäänud, ent kolleegid olid väga toetavad. Ütlesid ikka väga julgustavaid ja häid sõnu - niiet unustasin oma sisekaemuslikud põdemised.

Naljakas, ent alates 15.06 kuni tänaseni on kaalust kukkunud 2,5 kg. Eesmärgist puudu veel 1,5 kg. Üsna valutult on läinud. Paar päeva pole ujuma saanud - tunnen veest ja omaetteolekust puudust. Aga küllap jõuan... näiteks homme.

Comments

Millie said…
Hi Heli! It sounds like your presentation went well. I am glad:)
Heli said…
Let`s say - quite well:) Thanks to your advices!