Skip to main content

Värska Vesi

Värska Veekeskus on igavesti mõnus paik.
Veetsime seal koos Mariga 1,5 päeva. Ujusime, saunasime (uus tegusõna - lühem ja suupärasem:) ja lasime end mudida. Nüüd on tunne nagu uuestisündinul. Lõpetasin ka enesepetu teemal lisakilod ja panin end fakti ette - 4 juurde hiilinud kg on vaja minema peletada.

Mariga lobisedes tulid märkamatult jutu sisse "madal pulss", "füüsiline vorm", "järjepidev liikumine" jne.
Kuna mul päeavraamat olemas, kuhu sellealaseid edusamme ja möödalaske sisse kanda, siis piinan oma lugejaid mõnda aega ka postitustega a la füüsiline vorm vms. Tahaks ikka eelmise suve riietesse mahtuda ja edu korral end ka mõne ahvatleva uue riidetükiga premeerida.
Mis oleks ikka nr 38, äärmisel juhul 40, aga mitte rohkem:)

Mudimiseks valisime kumbki erinevad massaažid: Mari soovis laavakivi ja mina mee massaaži. Ütleme nii et - taevastesse kõrgustesse viis:) Hea kerge ja väljapuhanud tunne oli pärast. Õhtu veetsime peaasjalikult Veekeskuses - mineraalvee mullivannid jm mõnusad veeprotseduurid. Vesi oli pehme ja sobiva temperatuuriga. Igale maitsele igasugust vett.

Tartust Viljandisse tagasi sõites sain aega veeta pojaga. Uuendasime pisut ta garderoobi. See on kannatust nõudev ülesanne nii talle kui mulle. Seekordseid otsinguid pälvis edu - ühed teksad osutusid "söödavaks". Rääkisime suvest ja sellest, et vaja praegune korter välja vahetada. 2000 kr kuus on ilmselgelt liiga palju langenud üürihindade juures ja imetillukese pinna eest.

Ja veel sellest, et ta nüüd stipi pääl. Tore!
Ja et folgil astuvad ühe bändiga üles.
Ja et teda kutsuti ka ühte Tallinna bändi mängima.
Ja et Ainiga oli tal esimene ühistund - huvitav ja uusi šnitte andev.

Jõudsin ka ema-isa juurde. Rääkisime vanematega olulisemad päevasündmused ja riigiasjad läbi (Evelini kleit ja Ansipi viimased avaldused - sic!). Sõime:) Hästi ja rikkalikult.

Hilisõhtul otsustasin ikka koju sõita, sest ema täitis vanaema kohustusi ja üldse - tahtsin oma voodisse. Tartu mnt oli meeldivalt liiklusvaene ja nii ma üheteist paiku kodus olingi. Hobud kõõritasid üle aia. Bonzo sahmis sabaga nii, kus jõudis:) Ja mul on ikka veel tervelt 4 päeva puhkust ees!

Comments

Millie said…
:)Bonzo sahmis sabaga nii:)
Lõbusalt aega veetma!