Skip to main content

Summer-End-Party

Varakult sügisesed ilmad on justkui loodud suvelõpu peo pidamiseks. Noh, tõttöelda polnud see küll minu idee, ent mis saab mul selle vastu olla,kui head tuttavad külla saabuvad. Põhjusi ju muidki - Gerd Kanteri olümpiavõit, vabariigi taassünni aastapäev ja lihtsalt.. homne vaba päev.

Mis me pakume? No ikka suvelõpule kombekohaselt - šašlõkki keefiri-apelsini marinaadis. Värsket salatit: lollorosso, ruccola, spinat, tomat, kurk, basiilik ja see kõik piserdada balsamico siirupiga.

Kui ilm vähegi lubab, istume augustiöö sumeduses, imetleme varje ja kuulame ritsikaid ja muud muusikat - avastasin mõni aeg tagasi laheda non-stop muusika saidi.

Kuna elan linnast väljas, pean suutma organiseerida peolistele ka väljapuhkamise võimaluse. Seekord suisa 5 voodikohta. Veini ja viina, voolaku jõena! Kas just nii... aga usun, et täna peaks maitsema küll.

Eriline rõõmus ootusärevus on sees... kes teab millest, kas eesseisvast õhtust või interneti avarustel kohatud meeldivast vestluspartnerist. Tunnen end üle hulga aja elevil olevat. Pika harjutamise tulemusena võin seda enda puhul ajutiseks (?) seisundiks tituleerida. Kurbus taandugu. Vähemalt täna õhtuks.



Comments

Anonymous said…
näen, et oled uue soenguga. väga elegantne!

natuke Su kohupiimakoogi värvi, kui nii võib võrrelda ;)
Heli said…
Tere ometigi, Jumalaime:) Kus küll paikned? Kas juba kaugel maal tagasi?

Kohupiimakook....Pigem taigna vävi:)