Skip to main content

Väikekodanlik pirin

Pean homme ärkama halastamatult vara, et hommikuse Tartu bussi peale jõuda. Pole teab mis ajast bussiga sõitnud, ent ärinädala algus ja teeremont pole need, mis mind ahvatleksid Tartu-Tallinn maanteel rallima. Kuulu järgi oleva bussiga reisimine tüki mugavam, käed ja tähelepanu on vabad.

Oma pühapäeva magasin peamiselt maha... tegin vaid hädapäraseid toimetusi. Nonii magusat und pole tükil ajal olnud. Elavnesin alles õhtupoolikul kui avastasin, et mul pole mitte midagi homsele kohtumisele jalga panna. Mu lemmikporikingade tald on katki ja parandamine ilmselt liiga kallis ja mõttetu. Poolsaabaste jaoks on aeg veel liiga varajane. Jalanõud peavad olema... head ja kvaliteetsed. Muude riietusesemete pealt võin kokku hoida, ent mitte jalanõude.

Kõpsisingi paar tundi mööda Viru Keskus ja Kaubamaja ning shoppamise rasket tööd pärjas edu. Väga meeldisid ühed Lloyds`i kingad, ent kahjuks ei olnud sobivat numbrit. Lõpuks sain üsna meeltmööda välimuse ja hinnaga Vagabondid. Noja siis sattusin veel Zarasse, kust vihmamantel sai ostetud.... ja siis meenus veel , et juuksebalsam hakkab otsa saama, näokreem samuti. Ühesõnaga - mõnuga ja kahetsusesta kulutasin. Vahest võib enda peale samuti mõelda, mitte ainult poja korteri, hobuste varustuse ja koerte söögi peale:)

Eee... aga ikkagi mõtlen ääretu vastumeelsusega homsele töökohtumisele. Ei taha kohe esmaspäeva hommikul töölainele triivida!


Selline tõeline Satch Boogie`päev nii täna kui ka homme...

Comments